Logo Voeding
hulpkok
koude keuken
inhoud

Initiatie Koude Keuken

    • doel
      • inoefenen van basishandelingen bij koude gerechten
      • daartoe eenvoudige voorbereidingstechnieken leren
      • onder begeleiding koude gerechten klaarmaken
    • topics
      • richtlijnen en vigerende normen leren kennen voor
        • hygiĆ«ne
        • milieu
        • veiligheid
        • ergonomische werkhouding
        • ...
      • basisbereidingen in de keuken uitvoeren
        • keukenmateriaal gebruiken
        • producten klaarzetten
        • groenten, fruit ,vis, vlees en gevogelte voorbereiden
        • koude schotels keurig bereiden
        • kunstig garneren
        • creatief presenteren
        • koude basissausen bereiden
        • koude basissoepen bereiden
        • legaal goederen opslaan
        • legaal afval verwijderen
      • voorbeeldgerechten
        • terrines
        • mousses
        • pasteien
        • salades
        • ...
    • FAQ's
      algemene, veelgestelde vragen bij de opleidingen hulpkok, kok en traiteurkok
voorkennis

niet vereist

prijs

250 euro

duur

80 uur

getuigschrift

deelcertificaat Voeding - initiatie koude keuken